Ostaden | mevrouw drs A. van Ostaden (Anita)

Anita van Ostaden heeft inmiddels meer dan 35 jaar ervaring in het coachen, opleiden en trainen van mensen. Ze is werkzaam geweest als leidinggevende, opleidingsmanager, trainer en coach in verschillende organisaties. Vanaf 1998 werkt zij vanuit haar eigen onderneming als zelfstandig trainer, opleider en coach. Zij heeft de docentenopleiding gevolgd aan de VLVU (tegenwoordig Inholland) en Politicologie / Bestuurskunde gestudeerd aan de VU in Amsterdam. Deze studies vormden de basis voor het verder ontwikkelen van haar kennis, kunde en ervaring op communicatiegebied. Zij heeft zich in de loop der jaren o.a. gespecialiseerd in NLP (sinds 1996) en Systemisch Werk (sinds 2000), waaronder organisatie-, familie- en traumaopstellingen. Dit past zij zeer effectief toe in individuele- en teamcoachingstrajecten. Zij heeft veel ervaring als teamcoach in management- en directieteams.

Zij volgde haar mediationopleiding  en de opleiding tot Vertrouwenspersoon OO/I bij Merlijn. Sinds 2007 is zij werkzaam als extern trainer en partner bij Merlijn.

“Een bijdrage leveren aan de persoonlijke ontwikkeling van mensen vind ik belangrijk. Met als ultieme doel mensen dichter bij zichzelf te brengen, zodat ze ‘gewoon’ zichzelf kunnen zijn en vanuit hun volledige potentieel kunnen acteren.”

Specialismen