Eggink | mevrouw drs. A.D. Eggink (Annet)

Na mijn studie Bedrijfskunde - Verandermanagement heb ik jaren in het bedrijfsleven gewerkt. Mensen samen brengen en samen tot een resultaat komen stond in mijn werk voorop. Ik heb jarenlange ervaring in het omgaan met samenwerkingsproblemen. Communicatie, gezien en gehoord worden zijn hierin essentieel. Om meer betekenis te kunnen geven heb ik mijn hart gevolgd, ben mijn eigen bedrijf gestart en aan de slag gegaan als mediator. Ik houd mij bezig met arbeidsconflicten en echtscheidingen. 

 

In mijn werk, maar ook in mijn privé omgeving, zag ik regelmatig conflicten hoog oplopen. Vaak werden deze conflicten niet goed opgelost en bleef één van de partijen gefrustreerd achter. Ik heb zelf ervaren wat dit soort conflicten met je doet. Het verdriet en de boosheid waar je mee blijft zitten. Hoe lastig het kan zijn om er samen uit te komen en weer naar de toekomst te kijken. Ik ben mediator geworden vanuit oprechte interesse in wat mensen drijft. Hierdoor kan ik mensen helpen bij het oplossen van conflicten. Ervoor zorgen dat hun relatie verbetert. Door samen toe te werken naar een passende oplossing die werkt voor beiden, wordt het mogelijk weer naar de stip op de horizon te kijken.

 

Als partner bij de Merlijn Adviesgroep ben ik MfN geregistreerd mediator en voldoe ik aan de kwaliteitseisen en gedragsregels zoals die gelden vanuit het MfN register. Daarnaast bezit ik de Accreditatie Familiemediation. Tevens werk ik als vrijwilliger bij de gemeente Utrechtse Heuvelrug als buurtbemiddelaar.

Annet Eggink is werkzaam in o.a. :

Zuid-Holland: ZoetermeerSpijkenisse, RotterdamLeiden, Gouda, Gorinchem, DordrechtDen Haag, Delft, Alphen aan den Rijn