Mevr. Post - Partner - Merlijn Groep

Post | mevrouw mr. A. Post (Ans)

Zij heeft in 2004 de basisopleiding voor mediation gevolgd en is vervolgens als registermediator ingeschreven bij de (voormalige) NMI. In 2007 heeft zij de vervolgopleiding tot notariële scheidingsbemiddelaar met goed gevolg afgerond.

Zij staat goed bekend om haar deskundigheid en ervaring in het afwikkelen van echtscheidingen. Uit de hele omgeving komen mensen bij haar om hun scheiding te regelen, zoals uit Winterswijk, Lichtenvoorde, Groenlo, Aalten, Varsseveld, Eibergen en andere plaatsen uit de regio.

Naast deze specialisatie-opleidingen heeft zij ook nog diverse cursussen gevolg op het gebied van alimentatierekening, verdeling van pensioenen en het opstellen van convenanten.

Ans Post is actief betrokken bij een tweetal intervisiegroepen om te sparren met andere beroepsgenoten over hetgeen in ieders praktijk speelt.

Vanwege haar agrarische achtergrond kunt u ook voor een agrarische mediation bij haar terecht. Op het mediationcongres in 2013 heeft zij een workshop gegeven over ondernemingsrecht en mediation.

Ans Post:

‘Voordat een echtscheiding rond is, moet er veel geregeld worden. Ik kan u helpen bij het vinden van een nette oplossing, die past bij uw situatie en die aansluit bij de geldende regels. Zo worden nieuwe conflicten voorkomen. Maar bovenal vind ik dat er ruimte moet zijn voor de emoties, die bij dit proces naar boven komen. Aandacht voor het gevoel van ieder van partijen staat voorop".

Specialismen