Dhr. Leenders - Partner - Merlijn Groep

Leenders | de heer B. Leenders (Bas)

Bas Leenders is notaris en echtscheidingsnotaris in Hilversum. Hij regelt uw scheiding vertrouwelijk en vlot. Ook de afwikkeling van een samenwoonrelatie kan hij voor u verzorgen.

De aanpak van Bas is informeel en duidelijk waardoor een goed gesprek met elkaar te voeren is. Op deze wijze worden afspraken gemaakt over zorg van de kinderen, over de alimentatie en de verdeling van bezittingen en schulden.

Als u en uw partner gaan scheiden, moet er ook een oplossing gevonden worden voor de woning. Moet de woning worden verkocht of blijft één van u in de woning wonen? Als echtscheidingsnotaris kan Bas u verder helpen bij de verdeling van de woning en het eventueel aanpassen van de hypotheek.

Bij een echtscheiding is het vaak ook nodig om het testament aan te passen aan de nieuwe situatie. Ook daar kan Bas of een collega u bij helpen.

Door zijn netwerk werkt Bas samen met financieel deskundigen die desgewenst uw financiële situatie helder en duidelijk maken.

Bas Leenders: "Mensen gaan uit elkaar, maar zijn vaak nog door de kinderen aan elkaar verbonden. Als echtscheidingsnotaris kan ik u en uw partner begeleiden bij een goede scheiding en zorgen voor een goed nahuwelijk".

Specialismen