Brons | mevrouw mr. C. Brons (Caroline)

Mr. C. Brons (Caroline) is jarenlang als MfN- registermediator actief in (complexe) particuliere, zakelijke en arbeidsmediations. Zij behartigt de belangen van alle partijen in ieder mediationproces met een scherp oog voor de menselijke maat en een oplossingsgerichte praktische aanpak. Zij beschikt over uitgebreide kennis van, en meerjarige ervaring in, mediation bij organisaties, bedrijven, bij scholen en in familiekwesties. Zij trekt daarin op met andere experts om complexe vraagstukken correct en snel te kunnen doorgronden en zorg te dragen voor praktische oplossingen. Snel, efficiënt en redelijk voor beide partijen.

Caroline heeft ruime werkervaring in het bedrijfsleven in verschillende functies en als belangenbehartiger bij non-profitorganisaties en de overheid. Zij is altijd maatschappelijk actief geweest en nog steeds als bestuurslid bij verschillende vrijwilligersorganisaties.

Ook is zij auteur gericht op mediation- onderwerpen bij Kluwer en de SDU, Tijdschrift Mediation en auteur IPR/INA kennisbank mediationvaardigheden bij de SDU. Als mediator is Caroline Brons een betrokken, mensgericht en positief ingesteld persoon met gevoel voor humor. Het is haar missie om te voorkomen dat pijnlijke processen verder zullen escaleren en er voor te zorgen, dat mensen een positieve volgende stap kunnen zetten in een nieuwe situatie die voor iedereen acceptabel is.