Mevr. van Iperen - Partner - Merlijn Groep

Iperen | mevrouw D. van Iperen (Daniëlle)

Daniëlle van Iperen-Roepers is als toegevoegd notaris verbonden aan Echtscheidingsnotaris. Zij verzorgt echtscheidingen en scheidingen na een huwelijk of samenwoonrelatie voor mensen in de Regio Haaglanden. Als u beiden wil scheiden maakt zij uw scheiding in orde. Zij helpt u goede afspraken met elkaar te maken over de kinderen, alimentatie betalen, uw woonsituatie en eventuele verdeling van het huis en andere onderdelen van de scheiding. Verder regelt Danielle van Iperen-Roepers alle formaliteiten van de (echt)scheiding voor u.

Danielle van Iperen-Roepers sinds 1997 werkzaam in het notariaat als kandidaat-notaris en thans als toegevoegd-notaris/registermediator.

"Met mijn persoonlijke benadering probeer ik de juiste sfeer te creëren om tot een goede afwikkeling van het huwelijk of de samenwoonrelatie te komen en de gemaakte afspraken duidelijk op papier te zetten. Voorts is het prettig dat ik voor cliënten ook aan aantal vervolgstappen kan regelen zoals het aanpassen van huwelijkse voorwaarden en testamenten, maar ook de verdeling van hun woning en de hypotheek. Zo blijft alles zoveel mogelijk bij een persoon en mijn ervaring is dat dit door betrokken cliënten als prettig wordt ervaren."

Specialismen