Martini | mevrouw dr. E. Martini (Elena)

Elena Martini (1968) is na haar studie biologie in Italië naar Nederland gekomen en niet meer weggegaan. Zij heeft een PhD in Moleculaire Cel Biologie en Genetica en een specialisatie als Klinisch Embryoloog. Elena heeft 25 jaar ervaring in de zorg als onderzoeker, klinisch medebehandelaar en leidinggevende.

Na een lange academische carrière heeft zij ook de wereld van de zelfstandige behandelcentra als manager ervaren.

Haar opleiding tot mediator heeft zij in 2015 afgerond en ze is sinds 2017 als zelfstandige MfN gecertificeerde mediator aan de slag. Sinds 2014 is Elena met veel plezier ook actief als buurtbemiddelaar.

Haar specialisaties zijn arbeidsgerichte mediations, familiezaken en (dreigende) conflicten in de zorgsector.

Mensenkennis, empathie, helderheid, reflectie en oplossingsgerichtheid zijn belangrijke aspecten in haar coaching en haar mediations. Luisteren, motiveren en stimuleren staat voorop in haar stijl van coach en mediator. Mensen voelen zich gehoord en veilig en durven hun emoties en wensen op tafel te leggen.

Professionals stimuleren, in de eigen kracht laten groeien en zelfstandig laten werken binnen de gestelde doelen zijn belangrijke doelen voor Elena. Het boeken van resultaten in combinatie met een focus op kwaliteit en goede samenwerking in teams is typerend voor haar werkwijze.