Overduin | mevrouw E. Overduin (Els)

Persoonlijke drijfveren van Els

Initiatiefrijk, empathisch, doelgericht, enthousiast, resultaatgericht, goede contactuele en communicatieve vaardigheden op diverse niveaus, stressbestendig, oplossingsgericht ingesteld en creatief inzicht t.a.v. oplossingen van problemen, verbinder.

Highlights in het leven van Els

In 1960 is Els geboren te Leiden haar vader werkte bij het ministerie van buitenlandse zaken en met 1 jaar verhuisden zij naar Brussel. Daarna heeft zij de Elementary school, Junior High en Highschool genoten in Amerika en Egypte. Is in Nederland geschoold voor Maatschappelijk werker aan de Haagse Sociale Academie met specialisatie vrouwen studie, en is Beroepsbrandweervrouw geweest te Leiden . vervolgens heeft ze haar post HBO in 2003 gehaald voor Bedrijfsmaatschappelijk werk. Ze heeft een gezin met 4 kinderen. Heeft in 2000 voor de nazorg vuurwerk ramp te Enschede gewerkt waarbij zij ook coördinator is geweest van de contactpersonen eigen taal en cultuur. Zij is al in 2003 begonnen met haar eigen bedrijf dat door volledige dienstverbanden altijd op de achtergrond is geweest en heeft in 2019 een restart gemaakt om volledig voor haar zelf als ZZP’er te beginnen met verschillende partners. 

Expertise

Ze is sinds 2003 Vertrouwenspersoon ongewenste omgangsvormen en Vertrouwenspersoon Integriteit, lid van Klachten commissies. Ook wordt ze ingezet als voorzitter van een klachten commissie en doet ze aan signaal en cultuur onderzoeken bij conflict situaties of ongewenst gedrag. Ze is een niet geregistreerde Mediator. Sinds 2003 is zij Bedrijfsmaatschappelijk werker en heeft ze voor heel veel verschillende organisaties mogen werken zoals: Arbo diensten, politie organisaties, veiligheidsregio’s, Gemeentes, Provincie huizen, UWV en MKB’s. Ze is Trauma deskundige in hart en nieren. Heeft veel ervaring in het begeleiden van mensen en organisaties, zowel preventief als curatief, onder meer: veranderingsmanagement, empoweren, stressklachten, timemanagement, mindfulness, Lichaamsgericht coachen en als Trainer.

Haar motto is dat “alles wat je aandacht geeft groeit”.

Els kan ook trainingen geven in het Engels.

Kwaliteitsmanager Bedrijfsmaatschappelijker werker

Zij is tevens uw aanspreekpunt als kwaliteitsmanager van de unit Bedrijfsmaatschappelijker werker bij Merlijn. Samen met u zorgt zij ervoor dat u zo snel mogelijk een passend traject en een ervaren Merlijn- bedrijfsmaatschappelijker werker vindt voor uw vraag. Heeft u een vraagstuk waarvoor u een bedrijfsmaatschappelijker werker overweegt? Neem dan contact op voor een oriënterend gesprek.

Tip: lees de white paper over bedrijfsmaatschappelijk werk waar ik aan mee heb geschreven.