Quist | mevrouw mr. E. Quist (Evelien)

Mr. Evelien Quist is MfN (Mediatorsfederatie Nederland) geregistreerd mediator en woont in Amsterdam. 

Advocaat jurist en mediator 

Zij is ruim twintig jaar werkzaam als advocaat, juridisch adviseur en mediator. Door haar brede werkervaring zowel bij overheden als in het bedrijfsleven en voor particulieren, overziet zij de verschillende belangen van partijen en komt daarbij snel tot de kern van de zaak. 

Drijfveer

Een belangrijke drijfveer in haar werk is voor Evelien om rechtvaardig te handelen in kwesties waarin haar professionele hulp wordt ingeroepen. Als mediator is het belangrijk om er voor beide partijen te zijn en juist in die rol is Evelien in haar element. 

Werkterrein

Ze treedt op bij vastgoedkwesties, zoals onderhandelingen over koop/huurcontracten of niet-nakoming van contractuele verplichtingen. Het betreft hier bijvoorbeeld kwesties bij particuliere eigenaren, Verenigingen Van Eigenaren, woningbouwverenigingen, makelaars en aannemers. 

Ze is actief in het overeenkomstenrecht in brede zin, zoals het opstellen van en onderhandelen over overeenkomsten en het optreden in situaties waarin overeenkomsten niet (goed) worden nagekomen. 

Evelien kan ook worden ingeschakeld bij geschillen bij de overheid. Bijvoorbeeld tussen een burgemeester en de gemeenteraad of tussen wethouders. Tot slot heeft Evelien ruime ervaring op het gebied van geschillen tussen buren (bijvoorbeeld overlast) en heeft zij als speciaal aandachtsgebied kunst en recht (te denken valt aan: kunstroof, onrechtmatig verkregen cultuurgoederen, of een aangekocht schilderij dat vals blijkt te zijn).

Tevens is Evelien ook in te zetten als arbeidsmediator. Zij bezit over ruime ervaring op het gebied van arbeid. 

Haar diensten zijn ook beschikbaar in het Engels. 

Evelien Quist is werkzaam in o.a. :

Limburg: HeerlenMaastrichtRoermondSittardVenloVenray, Weert

Zuid-Holland: ZoetermeerSpijkenisse, RotterdamLeiden, Gouda, Gorinchem, DordrechtDen Haag, Delft, Alphen aan den Rijn

Zeeland: Goes, Middelburg

Noord-Brabant: Bergen op ZoomBreda, Den Bosch, EindhovenHelmond, Oosterhout, Oss, RoosendaalRosmalen, Tilburg, Uden, Veghel, VeldhovenWaalwijk

UtrechtAmersfoortHouten, IJsselstein, Maarssen, Nieuwegein, SoestUtrecht, Veenendaal, WoerdenZeist

Gelderland: Apeldoorn, ArnhemBarneveld, Culemborg, Doetinchim, Ede, EpeHarderwijk, Nijmegen, TielWageningen, Winterswijk, Zutphen

Drenthe: Assen, Emmen, Hoogeveen, Meppel

Flevoland: Almere, Emmeloord, Lelystad

Friesland: DrachtenHeereveenLeeuwarden, Sneek

Groningen: Groningen, HoogezandStadskanaal, Veendam, Winschoten

Noord-Holland: AlkmaarAmstelveen, Amsterdam, Bussum, Den HelderHaarlem, Heerhugowaard, HilversumHoornPurmerend, Zaandam, Zaanstad

Overijssel: Almelo, Deventer, Enschede, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Zwolle