Engler | mevrouw E.C. Engler (Eveline)

Actief luisteren, een open houding aannemen en oprecht geïnteresseerd zijn in degene die zijn verhaal aan je toevertrouwt, als vertrouwenspersoon moet je er vooral zijn voor de ander. 

Vanuit verbinding en vertrouwen een luisterend oor bieden is de rode draad door mijn werkzaamheden als arbeidsmediator, (arbeids-) juridisch adviseur en vertrouwenspersoon ongewenste omgangsvormen & integriteit. 

Inmiddels ben ik een specialist bij arbeidsgeschillen, die vanuit verschillende rollen ondersteuning biedt bij het vinden van oplossingen. Als bemiddelaar, adviseur en procesbegeleider zet ik mij in om op basis van belangen mogelijke oplossingen te (helpen) zoeken. Oplossingen die dus aansluiten op behoeften. 

Hoe doe ik mijn werk? Ik heb een open houding ten opzichte van iemands verhaal, ben geïnteresseerd in mensen en voel me betrokken. Ik ben empathisch en houd van structuur en duidelijkheid. Deze aspecten zie je in mijn werkwijze terug. Ik maak verbinding met de deelnemers, heb een procesgerichte aanpak en bied duidelijkheid en structuur door het gesprek regelmatig samen te vatten.

Naast de gesprekken die ik voer, denk ik ook graag mee over welke (omgangs-) vormen wél zijn gewenst binnen een organisatie, hoe ze te bereiken en te waarborgen. Als ‘thermometer’ van de organisatie deel ik de door mij waargenomen signalen en trends, met als doel om te kunnen verbeteren. 

Ik ben als zelfstandig gecertificeerd vertrouwenspersoon, MfN-registermediator en (arbeids-) juridisch adviseur werkzaam in alle sectoren van het bedrijfsleven, de zorg, het onderwijs en de (semi-)overheid. Tevens ben ik samenwerkend partner van een bureau dat gespecialiseerd is in arbeidsmediation, ‘huismediator’ van een groot commercieel bedrijf en behandel ik als rechtbankmediator ook zaken die worden doorverwezen vanuit de rechtbank Noord-Holland en het Juridisch Loket.

Eveline Engler is werkzaam in o.a. :

Noord-Holland: AlkmaarAmstelveen, Amsterdam, Bussum, Den HelderHaarlem, Heerhugowaard, HilversumHoornPurmerend, Zaandam, Zaanstad

Zuid-Holland: ZoetermeerSpijkenisse, RotterdamLeiden, Gouda, Gorinchem, DordrechtDen Haag, Delft, Alphen aan den Rijn