Tussenbroek | mevrouw G.J. van Tussenbroek (Gonny)

Gonny van Tussenbroek (1962) heeft als mediator ruime ervaring opgedaan op het gebied van familie- en zakelijke conflicten (echtscheidingen, erfenisproblematiek, herstel familiebanden, arbeid, bestuur/management, politie, business en scholen). Gonny is inzetbaar als mediator en vertrouwenspersoon vanaf de zuid lijn Rotterdam, Utrecht en Nijmegen tot aan midden Limburg 

Achtergrond 

Gonny is geboren en getogen in Rotterdam waardoor het “niet lullen maar poetsen” principe in haar DNA zit. Vanaf 1993 woont zij in de regio Eindhoven waar zij zich de “gemoedelijkheid” eigen heeft gemaakt. Beide eigenschappen brengen haar een positieve kijk op het leven zonder de werkelijkheid uit het oog te verliezen. In 1995 heeft zij een eigen Klantencontact Center opgezet. Met gemiddeld 17 medewerkers in dienst heeft zij persoonlijk ervaren waar en hoe snel conflicten kunnen ontstaan. Zij heeft ervaren waar medewerkers onderling, maar ook met hun leidinggevenden, elkaar kwijt kunnen raken in redelijkheid en billijkheid. Goede arbeidsrelaties kunnen daardoor soms voorgoed verstoord/beëindigd worden. Dat is in 2011 onder andere voor haar de reden geweest om zich te laten omscholen tot mediator/vertrouwenspersoon. 

Aanpak en ervaring

Van verstoorde arbeidsrelaties tot ziekteverzuim door werksituaties, van bedrijfsovernames en reorganisaties tot aan echtscheidingen. Als mediator focust Gonny zich op familie-, arbeids-, en zakelijke conflicten. Gonny werkt vanuit de opvatting dat: 

- Zij nog helemaal niets weet over het conflict;

- Zij het “probleem” en “de persoon” uit elkaar haalt;

- Zij u zich laat concentreren op de oplossingen op basis van onderliggende behoeften;

- Zij bezig blijft met het “verbinden” van betrokkenen;

- Zij helder, duidelijk en concreet is. 

Mede door haar HBO-opleiding Sociale Psychologie kan zij emoties in goede banen leiden. 

Gonny van Tussenbroek is geregistreerd MFN en rechtbank mediator, en geregistreerd LVV vertrouwenspersoon . Zij is lid van de Nederlandse Mediators Vereniging, en de Mediators Vereniging Zuid. Middels intervisies en regelmatige nascholing houdt zij haar kennis over conflictmanagement actueel. 

Gonny van Tussenbroek is werkzaam in o.a. :

Limburg: HeerlenMaastrichtRoermondSittardVenloVenray, Weert

Zuid-Holland: ZoetermeerSpijkenisse, RotterdamLeiden, Gouda, Gorinchem, DordrechtDen Haag, Delft, Alphen aan den Rijn

Noord-Brabant: Bergen op ZoomBreda, Den Bosch, EindhovenHelmond, Oosterhout, Oss, RoosendaalRosmalen, Tilburg, Uden, Veghel, VeldhovenWaalwijk

UtrechtAmersfoortHouten, IJsselstein, Maarssen, Nieuwegein, SoestUtrecht, Veenendaal, WoerdenZeist