Loon | de heer drs. J. van Loon (Jeroen)

Jeroen van Loon heeft ruim 25 jaar ervaring met vraagstukken en interventies op het gebied van persoonlijke & professionele ontwikkeling. Hij richt zich op individuele coaching, team coaching en business coaching, waaronder leiderschaps- en strategieontwikkeling van ondernemers en bestuurders.

Jeroen bekleedde directiefuncties en staffuncties in zakelijke dienstverlening en (semi) publieke organisaties, onder meer bij Boer & Croon, Duisenberg school of finance, Houthoff Buruma en het ministerie van Financiën. Tevens doceert hij bedrijfskunde aan de Hogeschool van Amsterdam, Faculteit Business & Economie.

Jeroen spreekt vloeiend Engels en Nederlands, basaal Frans, Duits en Spaans. Studeerde Algemene Taalwetenschappen in Leiden en Bedrijfskunde in Rotterdam, Utrecht en aan de Open Universiteit. Hij volgde diverse coaching opleidingen, en is onder meer gecertificeerd coach van de opleiding Ambacht van het Hart; Meesterschap in Persoonlijke Begeleiding (Phoenix) en ScanCoaching: coaching op de combinatie van fysieke & energetische patronen (ScanCoaching Academy).

 

Jeroen dringt graag door tot de diepste drijfveren van de mens, maar houdt eveneens van strategische verkenningen. Hij combineert zakelijkheid en analyse met warmte, en een grap.

Specialismen