Judith Bos - Partner - Merlijn Groep

Bos | mevrouw J. Bos (Judith)

Judith Bos (1961) werkt al ruim tien jaar als zelfstandig mediator vanuit Groningen in de noordelijke regio. Sinds twee jaar is zij ook landelijk werkzaam via online mediation. Haar specialisaties liggen op het terrein van familiezaken (scheiding) en arbeid. Zij heeft in enkele honderden zaken bemiddeld en deze veelal succesvol afgerond.

Ervaren mediator

Door haar jarenlange ervaring zijn zowel arbeidsconflicten als echtscheidingen geen geheim meer. Ze beseft dat er veel onzekerheden en spanningen tussen partijen kunnen zijn en probeert de rust te bewaren om zo in overleg tot de juiste afspraken te kunnen komen. Ze heeft een oplossingsgerichte en praktische insteek, waarbij ook ruimte is voor het bespreken van emoties.

Mediation bij scheiding en arbeidsconflict

Een mediator in hart en nieren, is Judith altijd samen met partijen op zoek naar mogelijkheden. Het is voor haar een grote uitdaging en plezier om tot een oplossing te komen waar iedereen achter kan staan. Analytisch sterk, tikje serieus, uitermate praktisch en altijd opgewekt, zoekt zij met u naar een werkbare oplossing. Het in gang zetten van de dialoog is de kracht van haar praktijk.

Judith Bos werkt als mediator vanuit haar kantoor te Groningen maar is actief in de hele noordelijke regio.

Judith Bos is werkzaam in o.a. :

Groningen: Groningen, HoogezandStadskanaal, Veendam, Winschoten