mevrouw K. Bosman (Kitty) - Trainer - Merlijn Groep

Bosman | mevrouw K. Bosman (Kitty)

Kitty Bosman (1957), geboren en opgegroeid in een ondernemersgezin. Verzorgt de training Ondernemen met Hart en Ziel, tevens trainer in de diverse bedrijfstrainingen van Vidarte. Internationaal Gecertificeerd NLP trainer en trainer Systemisch werk. Kitty heeft meer dan 35 jaar ervaring in het bedrijfsleven in verschillende managementfuncties. Een belangrijk deel van haar loopbaan heeft zij binnen de advocatuur gewerkt. De laatste 15 jaar heeft zij als HR manager zich met name beziggehouden met de ontwikkelingskant van mens en organisatie. Vanuit strategisch beleid tot praktische en tastbare resultaten te komen en omgekeerd vanuit wat er al is tot een strategische aanpak te komen blijft een fascinerend proces! Zij heeft daarnaast diverse maatwerktrainingen ontwikkeld en gegeven op gebied van professionele communicatie, samenwerking en persoonlijke ontwikkeling.

Kitty is sinds begin 2009 accountmanager en trainer Bedrijfstrainingen bij Vidarte.
NLP en systemisch werk zijn haar inspiratiebronnen Haar motto: Ieder mens heeft een verlangen om competent te zijn en een bijdrage ergens aan te leveren. Waaraan en hoe je dat vormgeeft is je persoonlijke weg. Mijn verlangen heeft te maken met mensen en organisaties ondersteunen in het proces van ontwikkeling en het stimuleren van ontwikkeling. Bij alle functies die ik heb uitgeoefend is dit mijn drive en leidraad geweest.
De factoren die in het ontwikkelingsproces van mensen een rol spelen en bepalend kunnen zijn, fascineren mij in hoge mate. Hoe en welke rol je daar in neemt als werkgever, coach, trainer, leidinggevende maar ook als collega en als mens in meer persoonlijke relaties, is voor mij een belangrijke invulling van mijn leven. Delen, uitwisselen en leren zijn voor mij daarin onmisbaar.