Tellingen | mevrouw drs. A.C. van Tellingen (Marieke)

Marieke van Tellingen werkt ruim 18 jaar als trainer, coach en adviseur. Haar drive is zorgdragen voor het effectief functioneren van mensen in arbeidsorganisaties. Of het nu gaat om werken met een team, een ondernemingsraad of individuele begeleiding, ze heeft een scherp analytisch en strategisch inzicht zodat u snel tot de kern van problemen en vraagstukken komt. Vanuit haar studie achtergrond, Culturele Antropologie heeft ze oog en oor voor de (soms verborgen) thema's en de sfeer in een organisatie en ze verbindt deze thema's met de persoonlijke ontwikkeling van mensen. Ze is een betrokken, rustige, empathische en soms confronterende trainer. Humor en mildheid ontbreken daarbij niet. 

Vanuit haar studie heeft ze zich bezig gehouden met participatievraagstukken. Dat mensen invloed kunnen uitoefenen op hun werk- en leefomgeving vindt ze heel belangrijk. 
Echt effectief wordt het als mensen zich verantwoordelijk voelen,  gebruik maken van hun talenten, staan voor wat ze te doen staat en niet gehinderd worden door hun belemmeringen. Zo heeft ze diverse teams tot beter functioneren kunnen begeleiden en de beïnvloedingsvaardigheden van ondernemingsraden en individuen vergroot. Mensen handelen door haar interventies vanuit meer (zelf)vertrouwen, gaan opener het gesprek in en behalen betere resultaten. 

Ze heeft ervaring in diverse sectoren: zorg en welzijn, cultuur, overheid, zakelijke dienstverlening en industrie. 
Na haar studie heeft ze een managementopleiding gedaan en een vierjarige opleiding tot systemisch trainer/coach bij Phoenixopleidingen. 

Specialismen: Medezeggenschap en participatie, (Strategisch) Beïnvloeden, Persoonlijk leiderschap en effectiviteit, Competentieontwikkeling, Cultuurverandering, Communicatie, Teamontwikkeling, Adviesvaardigheden, Zelfsturing, Procesbegeleiding.
 

Specialismen

  • Coach
  • Loopbaancoaching
  • Online Bemiddeling
  • Personal coaching
  • Teamcoaching