Claerhoudt | mevrouw M. Claerhoudt (Marij)

Tot 1990 heb ik diverse maatschappelijke functies gehad in jongerenwerk en buurtmaatschappelijk werk. Functies, waarbij centraal staat dat er verbinding tot stand wordt gebracht tussen mensen.

Vanaf 1990 tot 2005 was ik leidinggevende / teamcoach van o.a. jongerenwerkers en maatschappelijk werkers. 

Vanaf 2004 ben ik me gaan specialiseren in de individuele coaching voor medewerkers in bedrijven, in de functie van o.a. bedrijfsmaatschappelijk adviseur en als Vertrouwenspersoon. 

Organisaties waar ik voor gewerkt heb, zijn o.a. : het UWV, GGD Amsterdam, Politie Amsterdam en diverse kleinere overheid –en zorginstellingen.

Deze ervaring in combinatie met de gevolgde sociale, mensgerichte -en bedrijfskundige opleidingen stellen me in staat om conflictsituaties, zowel van persoonlijke aard als op organisatiegebied met een helicopterview te benaderen.

Individuele medewerkers adviseer ik zowel in het vergroten van hun persoonlijke kracht als in het volgen van een effectieve strategie ten opzichte van het ontstane geschil of probleem. 

Opleidingen en Trainingen

o   HBO Sociale academie

o   HBO Maatschappelijke Dienstverlening

o   Post HBO Organisatie Management 

o   Post HBO Bedrijfsmaatschappelijk werk

o   Basisopleiding Vertrouwenspersoon

o   Training Transactionele Analyse

Marij Claerhoudt is werkzaam in o.a. :

Gelderland: Apeldoorn, ArnhemBarneveld, Culemborg, Doetinchim, Ede, EpeHarderwijk, Nijmegen, TielWageningen, Winterswijk, Zutphen

Noord-Holland: AlkmaarAmstelveen, Amsterdam, Bussum, Den HelderHaarlem, Heerhugowaard, HilversumHoornPurmerend, Zaandam, Zaanstad

Zuid-Holland: ZoetermeerSpijkenisse, RotterdamLeiden, Gouda, Gorinchem, DordrechtDen Haag, Delft, Alphen aan den Rijn

UtrechtAmersfoortHouten, IJsselstein, Maarssen, Nieuwegein, SoestUtrecht, Veenendaal, WoerdenZeist