Heinink | mevrouw M.E. Heinink (Marlies)

Gedoe doet er écht toe! En jij dus ook!

“Het geeft me een kick om samen met mensen op zoek te gaan naar de behoefte achter hun gedrag. Waarom doe ik wat ik doe, waar zit mijn verlangen en hoe kan het wellicht anders?” Een uitspraak van Marlies, die getuigt van haar drive.

Klanten uit de maakindustrie, (ouderen)zorg en het onderwijs weten Marlies al geruime tijd te vinden als conflictbegeleider bij hele lastige (sluimerende) conflicten onder en boven water; spanning in de samenwerking; gedonder en onveiligheid in een team. Met succes, want de sfeer is daarna beter, vergaderingen verlopen soepeler, kwaliteiten worden weer benut en er is weer veiligheid in het team.

Mede door het gemak waarmee Marlies communiceert en onderwerpen bespreekbaar maakt is ze een uitstekende coach en conflictdeskundige bij ‘gedoe op de werkvloer’. Veel mensen en teams zijn onvoldoende conflictvaardig, daardoor blijven zaken vaak onuitgesproken en dat komt de werksfeer en vitaliteit binnen een organisatie niet ten goede. Onder begeleiding van Marlies lukt het mensen om vaste gewoonten en patronen te doorbreken, waardoor ze bewust voor ander effectief gedrag kunnen gaan kiezen. 

Marlies is een zeer ervaren MfN mediator, (conflict)coach en trainer. Met haar jarenlange train- en coachervaring staat Marlies garant voor optimaal resultaat. Haar pragmatische aanpak, no-nonsense mentaliteit en enthousiasme zorgen ervoor dat mensen zich op hun gemak voelen bij haar. Daardoor durven mensen zich sneller open te stellen voor verandering. Haar kracht is dat ze dit op een heel natuurlijke manier doet, met oprechte interesse in mensen.

Vanuit een diepe interesse en positieve energie wil zij weten wat mensen beweegt. Ze helpt mensen uit te zoeken waarom ze de dingen in hun leven en werk op een bepaalde manier doen. Haar benadering is daarin authentiek en down-to-earth.

Marlies Heinink is werkzaam in o.a. :

Limburg: HeerlenMaastrichtRoermondSittardVenloVenray, Weert

Zuid-Holland: ZoetermeerSpijkenisse, RotterdamLeiden, Gouda, Gorinchem, DordrechtDen Haag, Delft, Alphen aan den Rijn

Zeeland: Goes, Middelburg

Noord-Brabant: Bergen op ZoomBreda, Den Bosch, EindhovenHelmond, Oosterhout, Oss, RoosendaalRosmalen, Tilburg, Uden, Veghel, VeldhovenWaalwijk

UtrechtAmersfoortHouten, IJsselstein, Maarssen, Nieuwegein, SoestUtrecht, Veenendaal, WoerdenZeist

Gelderland: Apeldoorn, ArnhemBarneveld, Culemborg, Doetinchim, Ede, EpeHarderwijk, Nijmegen, TielWageningen, Winterswijk, Zutphen

Drenthe: Assen, Emmen, Hoogeveen, Meppel

Flevoland: Almere, Emmeloord, Lelystad

Friesland: DrachtenHeereveenLeeuwarden, Sneek

Groningen: Groningen, HoogezandStadskanaal, Veendam, Winschoten

Noord-Holland: AlkmaarAmstelveen, Amsterdam, Bussum, Den HelderHaarlem, Heerhugowaard, HilversumHoornPurmerend, Zaandam, Zaanstad

Overijssel: Almelo, Deventer, Enschede, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Zwolle