Mevr. Slagter - Partner - Merlijn Groep

Slagter | mevrouw drs M. Slagter (Martian)

Martian Slagter heeft als coach tal van organisatie processen begeleid in het bedrijfsleven, de zorg, nutsbedrijven en in het onderwijs. Zo is ze betrokken geweest bij het tot stand brengen van innovaties in verschillende bedrijven. Ze heeft vastgelopen teams weer op gang gekregen en conflicten om kunnen zetten in productieve energie. Verder heeft ze leidinggevenden begeleid zowel individueel als in trainingssessies om hun persoonlijke effectiviteit te vergroten en hun conflictvaardigheid te versterken.

Zij is afgestudeerd in de sociale wetenschappen en is momenteel promovendus bij de Rijksuniversiteit Groningen (RuG), vakgroep Economie en Bedrijfskunde. Zij bestudeert teams in veranderingsprocessen.

Naast haar aanstelling bij de RuG is zij in haar eigen praktijk als coach en trainer ook opleider van coaches (post HBO Alba-academie en Universiteit Twente).

Martian houdt haar kennis up to date door het consequent volgen van bijscholingsmodules in het vakgebied. Daardoor zijn haar zelfontwikkelde trainingen en aanpak bij het vlottrekken van teams ook steeds actueel en vernieuwend.

Specialismen

Lees ook mijn artikelen in de Merlijn blog