mevrouw Drs. M. Groen (Martine) - Mediator - Merlijn Groep

Groen | mevrouw drs M. Groen (Martine)

Drs. Martine Groen is psycholoog/psychotherapeut en mediator gespecialiseerd in teambuilding; het oplossen van conflicten; coaching en training. Zij is directeur van het Instituut voor Geschillen.

Met haar achtergrond als BIG-geregistreerd psycholoog / psychotherapeut werkt zij als relatie- en gezinstherapeut en is zij lid van diverse beroepsverenigingen. Martine is specialist in het behandelen van een Posttraumatische stressstoornis en expert op het gebied van systeeminterventies.

Gedurende 10 jaar heeft Martine Groen gewerkt in zogenaamde post-war situaties in voormalig Joegoslavie en Zuid-Afrika. Op grond daarvan heeft Martine trainingen ontwikkeld voor professionals in het verwerken van geweld en het leren hanteren van conflicten.

Martine verzorgt al 10 jaar trainingen voor mediatiors en is docent bij de Vereniging van Mediators en Scheidingsbemiddelaars in het Notariaat (VMSN). Zij geeft daarnaast trainingen in de non-profit sector, voor gezondheidszorgorganisaties en welzijnsinstelingen op het gebied van conflicthantering en teambemiddeling

Martine is NMI-registermediator en publiceert regelmatig over haar vakgebied

Martine Groen is werkzaam in o.a. :

Noord-Holland: AlkmaarAmstelveen, Amsterdam, Bussum, Den HelderHaarlem, Heerhugowaard, HilversumHoornPurmerend, Zaandam, Zaanstad