Linden | mevrouw drs. M. van der Linden (Mieke)

  • Straalt rust en vertrouwen uit
  • Analytisch en resultaatgericht
  • Empathisch en verbindend

Mieke van der Linden is mediator in arbeidsgeschillen en zakelijke conflicten en voor de overheid. Daarnaast treedt zij op als onafhankelijk voorzitter en beleidsbemiddelaar. Na het afronden van haar studies Sociaal Wetenschappelijke Milieukunde, Communicatiemanagement en Projectontwikkeling en 14 jaar werken voor de overheid legde zij zich in 2010 volledig toe op mediation. Dit doet zij voor zowel profit als non-profit en zowel grote als kleine organisaties. 

Als mediator is Mieke intuïtief goed in staat partijen op ontspannen wijze tot elkaar te brengen om samen tot een duurzame oplossing te komen. Zij is zeer capabel en kan feilloos doorvragen op kritieke momenten om impasses te doorbreken.

Voorheen was Mieke 14 jaar lang projectmanager van complexe multidisciplinaire projecten op het gebied van ruimtelijke ordening en milieu bij de gemeentelijke overheid. Van daaruit heeft zij veel ervaring met onafhankelijk voorzitterschap, bewonersparticipatie en beleidsontwikkeling en is zij bestuurlijk, politiek en maatschappelijk sensitief.

Naast haar werk als mediator zet Mieke zich in als leider van een intervisiegroep van 20+ mediators in Apeldoorn e.o., voorzitter Stichting Bedrijfshockey Stedendriehoek en vertrouwenscontactpersoon voor de Apeldoornse Mixed Hockey Club (AMHC).

Mieke van der Linden is werkzaam in o.a. :

Overijssel: Almelo, Deventer, Enschede, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Zwolle

Gelderland: Apeldoorn, ArnhemBarneveld, Culemborg, Doetinchim, Ede, EpeHarderwijk, Nijmegen, TielWageningen, Winterswijk, Zutphen