Meursing | mevrouw drs. M.P. Meursing (Pauline)

Pauline studeerde pedagogische- en andragogische wetenschappen aan de Rijksuniversiteit Leiden en volgde tal van post-doctorale opleidingen, trainingen en cursussen als teamcoach, consultant, adviseur, individueel begeleider en vertrouwenspersoon.

Motivatie en ervaring

Mensen werkelijk met elkaar in verbinding brengen, daarbij elkaars kwaliteiten en talenten zien opbloeien, en steeds meer begrip en inzicht in het eigen en elkaars gedrag bevorderen, zijn de grootste drijfveren van Pauline. Communicatie, bewustwording en teameffectiviteit zijn daarbij sleutelbegrippen. Ervaring heeft Pauline opgedaan in onderwijs, zorg, overheid, bedrijfsleven en zakelijke dienstverlening. Het verzorgen van trainingen, cultuurprogramma’s opstellen en uitvoeren met teams en individuele coaching bieden, analyseren van organisatiewensen, originele workshops en passende teambegeleiding: het zijn zaken waar Pauline warm voor loopt.

Extern Vertrouwenspersoon

Omdat de gemeenschappelijke deler altijd is geweest om haar vanzelfsprekende empathie, het van nature aansluiten bij elke individuele situatie en alle mogelijke menselijke gevoelens welkom te heten, blijkt de stap naar het werk als extern vertrouwenspersoon op haar lijf geschreven. Pauline heeft vaak meegemaakt dat het uitspreken van wat je als mens hebt meegemaakt, wat het ook is, altijd een opening biedt naar een volgende positieve stap. Met haar werkelijke interesse in beleving, impact en wens bij te dragen aan een prettig en veilig werkklimaat haalt u met haar een professional in huis. 

Trainingen en workshops

Daarnaast kunt u Pauline toevertrouwen u bij te staan bij cultuurveranderingen, eigen verantwoordelijkheid nemen en talenten meer benutten in uw organisatie. Zij verzorgt workshops, ontwerpt teamtrainingen, begeleidt professionele intervisie en draagt bij aan meer werkgeluk.

Groeien, stoeien en bloeien

Haar motto gaat over het laten groeien van kwaliteiten die mensen kunnen benutten. Het samen stoeien waar dat nodig is en daar het nut van inzien. Om vervolgens elkaars talenten optimaal tot bloei te laten komen. In haar werk als extern vertrouwenspersoon kan zij al deze elementen meenemen. Als mensen hun hart kunnen luchten, betekent dat vaak een eerste stap op weg naar grotere gezondheid, meer zelfacceptatie en een groter geluk in het leven. En dat gunt zij iedereen.

Specialismen

Extern Vertrouwenspersoon

Professionele Intervisie Begeleiding

Kom in je Kracht met je talent

Teamcoaching troubleshooting & zelfsturing

Specialismen