Dhr. Baaren - Partner - Merlijn Groep

Baaren | de heer mr P.C.A. van Baaren (Peter)

Peter van Baaren is al meer dan 20 jaar actief als advocaat. In 2015 rondde hij de mediation opleiding af, als sluitstuk van zijn vaardigheden als conflictbehandelaar.

Mediation naast advocatuur geeft Peter nl. extra mogelijkheden en tools om aan conflictbemiddeling te doen. Samen is vaak meer te bereiken dan wanneer je tegenover elkaar staat. Wie vecht om een been … Wie procedeert om een koe … Spreekwoorden met een kern van waarheid. Naast zijn praktijk als mediator - advocaat is Peter actief op diverse terreinen.

Zo is hij lid van de commissie civiel recht Rechtbank Oost-Brabant, het overlegorgaan van de balie en de Rechtbank in Den Bosch voor civiele procedures. Hij is lid van de VIAVereniging van Incassoadvocaten en de NVvPNederlandse Vereniging voor Procesrecht. En natuurlijk ook van de Nederlandse Mediator Vereniging. Daarnaast is hij lid van VvA en het VAAN, de specialistenvereniging voor arbeidsrechtadvocaten. Verder is hij secretaris van de Ondernemers Vereniging Liempde (OVL), met ongeveer 160 leden de grootste ondernemersvereniging van Boxtel. Tevens is hij secretaris en lid van het Dagelijks Bestuur van SPPiLL, Stichting Promotie Projecten in Leefbaar Liempde. Peter is ook secretaris in het bestuur van het district Brabant Noord van het Nederlandse Rode Kruis. Tot slot is Peter ook (pro deo) buurtbemiddelaar in de Gemeente Boxtel.

Peter van Baaren is werkzaam in o.a.:

Limburg: Heerlen, Maastricht, Roermond, Sittard, Venlo, Venray, Weert

Noord-Brabant: Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veghel, Veldhoven, Waalwijk

Utrecht: Amersfoort, Houten, IJsselstein, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Woerden, Zeist

Zeeland: Goes, Middelburg

Lees ook mijn artikelen in de Merlijn blog