Pieper | de heer R.T. Pieper (Ron)

Als Registermediator is Ron Pieper verbonden aan Merlijn. De specialisaties in zakelijke conflictbemiddeling zijn met name arbeidsconflicten en arbeidsrelaties. 

Wrijving op de werkvloer komt altijd vanuit persoonlijke motieven. Het is doorgaans niet de kwestie zelf die voor wrijving zorgt, maar hoe er mee omgegaan wordt. Hoe men zich bejegend voelt, daar draait het om. Als de werksfeer vermindert dan heeft dat ook invloed op de productiviteit en kwaliteit van werk. Ron houdt ervan om de dingen aan te pakken in plaats van te laten sluimeren.

Ron Pieper is een man van 58 jaar, 31 jaar getrouwd, 3 kids en veel levenservaring op persoonlijk en zakelijk vlak. Naast Arbeidsmediator is hij ook gespecialiseerd Familiemediator. 

Daarnaast is hij Klachtenfunctionaris WKKGZ, hij bemiddelt bij klachtmeldingen bij therapeuten, inventariseert wat er speelt en werkt mee aan passende oplossingen waar beide partijen zich in kunnen vinden. Tevens is hij aangesloten bij project Buurtbemiddeling.

Ron heeft een ruime ervaring in het bedrijfsleven, met name in de commerciële richting. Hierdoor is hij concreet in zijn aanpak, zonder de empathie te verliezen. Hij heeft ervaring met aspecten als burn-out en daar uit voortvloeiende problemen, en ervaring met kenmerken in het autistisch spectrum. Het kan heel helpend zijn als dat tijdig herkend en onderkend wordt.

Ron Pieper is werkzaam in o.a. :

Noord-Brabant: Bergen op ZoomBreda, Den Bosch, EindhovenHelmond, Oosterhout, Oss, RoosendaalRosmalen, Tilburg, Uden, Veghel, VeldhovenWaalwijk

Specialismen