Burgemeestre | mevrouw mr. D.S. Burgemeestre (Shirley)

Shirley Burgemeestre is een innovatieve ondernemer, mediation expert, organisatieadviseur, coach en strateeg. Zij heeft zich de afgelopen 20 jaar ontwikkeld tot een volwaardige gesprekspartner, adviseur en coach voor CEO’s en bestuurders. 

Zij is gespecialiseerd in conflicthantering, mediation, coaching, NLP, verandermanagement, klinische cognitieve gedragstherapie, en het helpen door ontwikkelen van innovatieve managers op alle organisatieniveaus.

Met behulp van de door haar zelf ontwikkelde coaching methodiek, gebaseerd op neurosciences “Map.Your. Future.” hebben Shirley’s klanten zowel de kwaliteit van hun bedrijfsanalyses verbeterd, het niveau van strategisch denken en visionair leiderschap verhoogd als ook hun interpersoonlijke vaardigheden verbeterd wat heeft geleid tot aanzienlijke resultaatverbeteringen.

Shirley kreeg erkenning voor haar bijdragen op haar vakgebied toen het tijdschrift Computer World haar in 2012 de Laureate Visionary Leadership Award werd uitgereikt voor haar duurzame oplossingen als Chief of Strategy bij Knowledge Profit.

Zij heeft leiders geadviseerd en gecoached bij en via onder andere Palm Industries, UHS, Howard University, WMW Capital, Wereldbank en Applied Economics Research (AER). Als een kennisexpert op het gebied van de rol die geslacht-dynamica speelt in talent beslissingen, heeft Shirley met managers en uitvoerende teams over de hele wereld gewerkt aan het opheffen van de barrières voor de carrièreontwikkeling en zelfontplooiing van vrouwen. 

Haar klanten beschrijven haar als een intuïtieve, praktische, inspirerende, betrouwbare en creatieve expert die in staat is snel de kern van organisatorische, family, psychische problemen te doorgronden als ook de kansen voor verbetering te signaleren. Als mediator is zij gespecialiseerd in het adviseren van diverse onderwerpen die verbonden zijn aan echtscheidingsconvenanten, boedelscheiding, voogdij en alimentatie afspraken, Zij richt zich daarbij, samen met betrokken partners, met name op het belang van het welzijn van de kinderen voor het einde van de relatie tussen twee volwassenen niet ook het einde van een gezin hoeft te betekenen. Zij is een boeiende, dynamische en warme spreker die haar jarenlange consultancy ervaring gebruikt om unieke en motiverende seminars te creëren - een krachtige mix van gedeelde kennis, wijsheid en ervaring in combinatie met verhelderende interactieve activiteiten.

Shirley's voormalige functies omvatten onder andere:

- Speciaal Adviseur voor SynthesizeStrategies waarbij zij een 5-jaar strategisch plan (2006 tot en met 2011) en een 3-jarige businessplan (2006 tot en met 2009) heeft ontwikkeld en hier mede de West-Afrika Electricity Power Pool (WAPP) heeft opgericht, in het kader van een Wereldbank contract. 

- Special adviseur via WMW Capital voor regeringen, financiële instellingen en particuliere bedrijven in ontwikkelingslanden. 

- Voor Glue Agency heeft zij gewerkt als creatief directeur ter ondersteuning van oprichter Marcus Glover, producer van verscheidene films, marketing campagnes voor Pepsi Cola, en werkte onder andere met vele muzikale giganten zoals Rihanna, en Chris Brown. 

- Zij was als mediator verbonden aan de Norman Advokaten en Thomas Advokaten waar zij sinds 2006 verscheidene internationale alsmede lokale zaken afgehandeld. Zij heeft tal van publicaties op haar naam.

Shirley Burgemeestre is werkzaam in o.a. :

Limburg: HeerlenMaastrichtRoermondSittardVenloVenray, Weert

Zuid-Holland: ZoetermeerSpijkenisse, RotterdamLeiden, Gouda, Gorinchem, DordrechtDen Haag, Delft, Alphen aan den Rijn

Zeeland: Goes, Middelburg

Noord-Brabant: Bergen op ZoomBreda, Den Bosch, EindhovenHelmond, Oosterhout, Oss, RoosendaalRosmalen, Tilburg, Uden, Veghel, VeldhovenWaalwijk

UtrechtAmersfoortHouten, IJsselstein, Maarssen, Nieuwegein, SoestUtrecht, Veenendaal, WoerdenZeist

Gelderland: Apeldoorn, ArnhemBarneveld, Culemborg, Doetinchim, Ede, EpeHarderwijk, Nijmegen, TielWageningen, Winterswijk, Zutphen

Drenthe: Assen, Emmen, Hoogeveen, Meppel

Flevoland: Almere, Emmeloord, Lelystad

Friesland: DrachtenHeereveenLeeuwarden, Sneek

Groningen: Groningen, HoogezandStadskanaal, Veendam, Winschoten

Noord-Holland: AlkmaarAmstelveen, Amsterdam, Bussum, Den HelderHaarlem, Heerhugowaard, HilversumHoornPurmerend, Zaandam, Zaanstad

Overijssel: Almelo, Deventer, Enschede, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Zwolle