Mevr. Kalff - Partner- Merlijn Groep

Kalff | mevrouw mr. S. Kalff (Simone)

Mevrouw Mr. Simone Kalff heeft na haar studie rechten als juridisch adviseur gewerkt op het terrein van het arbeidsrecht. Sinds 2002 is zij werkzaam als mediator, communicatietrainer en opleider van arbeidsmediators (VAN geaccrediteerd). In de periode vanaf 2002 tot 2010 is zij directeur geweest van een opleidingsinstituut voor het opleiden van mediators. Zij werkt als rechtbank mediator voor de regio Utrecht en Den Bosch. Vanaf 2010 is zij zelfstandig ondernemer, werkzaam vanuit haar eigen bedrijf Confluent

Vanaf 2002 heeft zij honderden mediations begeleid op het terrein van arbeid, zoals reintegratie,herstel samenwerken, herplaatsing en exit.  Zij heeft zich verder gespecialiseerd in team mediations.

Diverse malen is zij actief geweest in o.a. de gezondheidszorg (ziekenhuizen en zorgcentra), theaterwereld, het MKB, stichtingen,scholen (Middelbare scholen, Hogescholen en Universiteiten), commerciële bedrijven, banken, woningcoöperaties en familiebedrijven.
Vanaf 2010 is zij opleider van arbeidsmediators die zich in 4 dagen wensen te specialiseren op dit terrein. Zij verzorgt trainingen op het terrein van de oplossingsgerichte mediation,familiebedrijven met een collega-mediator en een training omgaan met lastig gedrag en persoonlijkheidsstoornissen. Deze laatste met een collega mediator-relatietherapeut.Verder is zij werkzaam als peerreviewer. Vanuit die rol audit zij collega-mediators, die ingeschreven staan in het MfN Register, en bespreekt zij met deze mediators hun praktijkvoering.

Zij heeft passie voor haar vak. Dat maakt dat zij fulltime met enthousiasme haar werkzaamheden als mediator vervult. Met 80 tot 100 mediations per jaar heeft zij een ruime ervaring. 

Lees ook mijn artikelen in de Merlijn blog