Cox | mevrouw S. Cox (Sylvia)

Sylvia Cox is een ervaren MfN Mediator, Extern Vertrouwenspersoon en Interim Manager, gespecialiseerd in conflictbemiddeling en verandervraagstukken.

Mijn achtergrond

Als Bestuurskundige ben ik mijn loopbaan gestart bij het ministerie van VWS om uiteindelijk, na 10 jaar als directeur/bestuurder van een grote maatschappelijke organisatie aan het roer te hebben gestaan, mijn hart te volgen en mijn eigen bedrijf te starten.

Ik houd me nu, als mediator, bezig met arbeidsconflicten en echtscheidingen. Bovendien werk ik als Extern Vertrouwenspersoon en vervul ik interim bestuurs- en managementfuncties. Ik heb me daarbij toegelegd op het sociaal domein, met brede ervaring in de sectoren zorg en welzijn, en bij (lokale) overheidsinstanties. Ik heb ervaring in het oplossen van samenwerkingsproblemen, op individueel en op organisatieniveau, waarbij partijen zich echt gezien en gehoord willen voelen door de ander. 

Mijn drijfveer

Contact tussen mensen en partijen herstellen en stroomlijnen om zo te kunnen bijdragen aan het vormgeven van een zinvolle, harmonieuze samenleving is mijn grootste drijfveer om als mediator, vertrouwenspersoon en interimmanager werkzaam te zijn. Oprechte aandacht, authenticiteit en integriteit zijn voor mij sleutelbegrippen om door te dringen tot de kern van de zaken die spelen, en mensen door mediation de regie weer terug te geven over hun leven.

Registraties

Als MfN geregistreerde mediator voldoe ik aan de eisen en gedragsregels zoals deze gelden voor de MfN-Registermediator. Daarnaast ben ik in het bezit van de Accreditatie Familiemediation. Ik sta ingeschreven bij de Raad voor de Rechtsbijstand en ik ben aangesloten bij de Mediatorsfederatie Nederland (MfN) en de Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv). Daarnaast ben ik gecertificeerd Vertrouwenspersoon Ongewenst Gedrag & Integriteit, aangesloten bij de Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen (LVV).

Sylvia Cox is werkzaam in o.a. :

Noord-Holland: AlkmaarAmstelveen, Amsterdam, Bussum, Den HelderHaarlem, Heerhugowaard, HilversumHoornPurmerend, Zaandam, Zaanstad