Erkend door de Orde & de VFAS

Begeleiden van intervisie: voor advocaten en VFAS-leden

2-daagse

x
 • DD dash MM dash YYYY
 • Bedrijfsinformatie

 • Factuurinformatie

 • Overige informatie

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Met ingang van 1 maart 2020 is het nieuwe artikel 26 van de Advocatenwet van kracht, waarin staat dat elke advocaat moet voldoen aan de kwaliteitstoetsen door deel te nemen aan een vorm van gestructureerde feedback.

Intervisie, onder leiding van een deskundige gespreksleider, is een van die vormen.

Voor advocaten die gespreksleider willen worden is deze training Begeleiden van intervisie bedoeld.

De training voldoet aan de richtlijnen die daarvoor zijn vastgesteld door de NOVA. 

Met intervisie ontstaat feed back en reflectie op het eigen handelen. Deze training biedt de principes en de technieken van intervisie aan in een “train de trainer” model, zodat de cursisten na de training zelf als intervisie begeleider aan de slag kunnen gaan. 

Training is erkend door de Orde van Advocaten & de VFAS

Veiligheid staat voorop

Aangepaste Corona regeling bij Merlijn trainingen  Lees meer. 

Begeleiden van intervisie: voor advocaten en VFAS-leden wordt onder meer gevolgd door:

 • Uitsluitend door advocaten;
 • Zou u graag precies willen weten wat deze training aan uw professionele performance en kennis toevoegt? Neemt u dan contact op met de backoffice die u naar uw wens doorverbindt met de trainer of u matcht met een oud-deelnemer in dezelfde beroepsgroep.

Te behalen resultaten

1.    U bent bekend met verschillende intervisie methodieken.
2.    U kunt zelfstandig een intervisie begeleiden 

Wilt u deelnemen?

Data & Locaties

Geen trainingen gevonden
Kasteel Vanenburg nabij Putten (GLD)Vanenburgerallee 13 Putten
Locatie: Kasteel Vanenburg nabij Putten (GLD)
Data17 feb 2022 - 17 feb 202210 mrt 2022 - 10 mrt 2022
 • Kosten: € 990
 • Accommodatiekosten: € 102,50
 • BTW: nihil
Deze 2-daagse training bestaat uit 1 volledige dag en de 2e dag bestaat uitsluitend uit een middagprogramma. De training biedt de principes en de technieken van intervisie aan in een “train de trainer” model, zodat de cursisten na de training hun kennis verder onder collega’s kunnen verspreiden.
Locatie: Kasteel Heeswijk nabij 's-Hertogenbosch (NB)
Data15 sep 2022 - 15 sep 202213 okt 2022 - 13 okt 2022
 • Kosten: € 990
 • Accommodatiekosten: € 115,00
 • BTW: nihil
Deze 2-daagse training bestaat uit 1 volledige dag en de 2e dag bestaat uitsluitend uit een middagprogramma. De training biedt de principes en de technieken van intervisie aan in een “train de trainer” model, zodat de cursisten na de training hun kennis verder onder collega’s kunnen verspreiden.

Te behalen punten

9 PO NOVA
9 PE punten MfN
9 PO NEVOA

Docenten

Nicole van Gelder - Partner - Merlijn Groep

Gelder | mevrouw N. Van Gelder (Nicole)

Nicole is een ervaren mediator en onderhandelaar. Ook begeleidt zij teams bij hun teambuilding.  Zij is sinds 2000 in Amsterdam gevestigd als MFN/ADR/IMI[1] register en rechtbank mediator met haar bureau: Archimediair: proces- & communicatie management, onderhandelingen & mediations.  Zij begeleidt mensen en teams naar oplossingen op maat.  Ze is rechtbank mediator bij de rechtbanken Amsterdam, Haarlem en Alkmaar.  Voor...

Lees verder

Langhout | mevrouw drs M. Langhout (Marianne)

Na mijn studie Orthagologie (vrij vertaald ´veranderingskunde´) aan de Universiteit van Amsterdam volgde ik onder meer de basistraining mediation en de master Conflictmanagement aan de Universiteit Maastricht. Daarna volgden tal van trainingen op het gebied van management. Als opleidingsmanager was ik vrijwel vanaf de start van de Beroepsopleiding Advocatuur als opleidingsmanager gedurende ruim 10 jaar...

Lees verder

Download de brochure

Begeleiden van intervisie: voor advocaten en VFAS-leden

Deze training scoort een 8.8 / 10 op basis van 10 beoordelingen

Voorafgaand aan de training wilde ik graag meegenomen worden in de wereld van intervisiebegeleiding. Dit hebben de trainers perfect en tevens op een aansprekende wijze gedaan. Ik vond het dan ook een inspirerende training.

Elize

Door het volgen van deze training heb ik meer inzicht gekregen in het doel en de inzet van intervisie. Verder heb ik door deze training handvatten uitgereikt gekregen voor het toepassen van intervisiebegeleiding in de praktijk.

Annelies

De methoden die gedurende de training zijn aangedragen acht ik helder en praktisch toepasbaar. Hoewel ik het zelf niet storend vond mag de interruptie-frequentie in het vervolg iets lager. Verder rest mij aan te geven dat intervisiebegeleiding niet iets is wat men in twee dagen kan leren, het vereist praktijkervaring. De training mag naar mijn mening dan ook één dag langer zijn, bijvoorbeeld een terugkomdag. Verder bevat de training in mijn ogen wel de juiste inhoud en wordt de training gegeven door vakmensen.

Hans

De training heeft mijn verwachtingen overtroffen. Super handzame methode en gedurende de trainingsdagen heb ik goed en veel kunnen oefenen. Het trainersduo was ook heel complementair, wat goed werkte.

Sophie

De verwachtingen die ik vooraf had van de training begeleiden van intervisie voor advocaten en vfas leden zijn zeker uitgekomen.

Danielle

Aan het eind van de training had ik zowel theoretische kennis over intervisie opgedaan als praktische ervaring van intervisie-oefeningen in verschillende rollen.

Michiel

Gedurende de training heb ik een concrete uitleg omtrent intervisie gekregen en heb ik tevens handvatten uitgereikt gekregen.

Kethy

Door het volgen van deze training heb ik relevante vaardigheden bijgeleerd!

Lieke

Vooraf had ik een aantal doelen opgesteld, hiervan was het leren van nieuwe vaardigheden de belangrijkste. Gedurende de training heb ik daadwerkelijk nieuwe vaardigheden geleerd waardoor mijn verwachtingen zijn uitgekomen. Verder heb ik ontzettend genoten van de wijze waarop de docent lesgaf.

Anna

Door het volgen van deze training heb ik meer inzicht gekregen in het doel van intervisie en de wijze waarop dit kan worden bereikt.

Monique

Misschien is dit ook interessant voor u?