Persoonlijke Inzetbaarheid & Effectiviteit (PI&E)

Versterk je persoonlijke kwaliteiten in de OR

U zit in de ondernemingsraad en wilt het beste halen uit deze ervaring. U wilt dat u als OR resultaten boekt, dat uw collega-OR leden betrokken blijven en dat u zelf steeds beter in staat bent aan dit boeiende werk een bijdrage te leveren. Kortom: u wilt groeien, als persoon en als groep. In dat geval is het programma Pi & E precies wat u zoekt.

Persoonlijke scan

Persoonlijke inzetbaarheid & EffectiviteitWe beginnen met een persoonlijke scan, waarin we uw competenties in kaart brengen. Dit doen we voor uzelf en voor de hele ondernemingsraad. Een stevige uitgangssituatie dus.

Een steviger OR

U wilt met de hele OR beter beslagen ten ijs komen. Daarom kijken we naar de kwaliteiten van elk lid. Als u die aan wilt scherpen, wordt uw OR ook beter.

Individuele coaching

De persoonlijke inzet van elk OR-lid vormt de motor voor de ontwikkeling van de hele OR. Het werken in de OR is de basis voor uw persoonlijke leerproces. Als coach staan we u daarin bij.

Waardevolle Certificaten

Natuurlijk wilt u ook bewijzen van wat u hebt geleerd. Zodat u certificaten of vrijstellingen voor diploma's kunt halen, of gewoon de volgende stap in uw loopbaan kunt zetten.

Maak kennis met PI&E