Gewelddadige communicatie herkennen en indammen

Mediation & geweldloze communicatie

1-daagse

x
 • DD dash MM dash YYYY
 • Bedrijfsinformatie

 • Factuurinformatie

 • Overige informatie

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

De mediator streeft ernaar om partijen als gelijkwaardige partners te laten communiceren en onderhandelen. Dat sluit echter verbaal of non-verbaal geweld van een of beide partijen niet uit. Verbale uitbarstingen beïnvloeden de communicatie en het gedrag van partijen. De mediator kan het geweld van partijen op een effectieve manier bespreekbaar maken.

Veiligheid staat voorop
Bij al onze trainingen nemen wij o.a. 1,5 meter afstand tot elkaar en de algemene hygiënerichtlijn van de RIVM in acht.  Lees meer. 

Mediation & geweldloze communicatie wordt onder meer gevolgd door:

 • Mediators die voor het herstel van een open en gelijkwaardige relatie tussen partijen de weg van geweldloze communicatie willen beproeven.
 • Zou u graag precies willen weten wat deze training aan uw professionele performance en kennis toevoegt? Neemt u dan contact op met de backoffice die u naar uw wens doorverbindt met de trainer of u matcht met een oud-deelnemer in dezelfde beroepsgroep.

Te behalen resultaten

 1.  Het doel van geweldloze  communicatie is een relatie tussen partijen op te bouwen, die gebaseerd is op openheid en mededogen.
 2.  De interventies van de mediator zijn erop gericht om met geweldloze communicatie het eigen bewustzijn van partijen te stimuleren om hun eigen oordelen, emoties en behoeften te signaleren en deze om te zetten in zinvolle verzoeken aan de ander.

Wilt u deelnemen?

Data & Locaties

Geen trainingen gevonden
Kasteel Heeswijk nabij 's-Hertogenbosch (NB)Kasteel 4 Heeswijk-Dinther
Locatie: Kasteel Heeswijk nabij 's-Hertogenbosch (NB)
Voor data & Incompany kunt u contact opnemen met het secretariaat:
info@merlijngroep.nl
073 532 3582
 • Kosten: € 495
 • Accommodatiekosten: € 65,00
 • BTW: nihil
Welke interventies moet de mediator inzetten om gelijkwaardigheid te borgen.Verbaal of non-verbaal geweld van partijen moet hij effectief kunnen bestrijden.

Te behalen punten

neem svp contact op voor ons NOVA PE-programma
6 MfN cat. 1a

Docenten

de heer Drs. E. Rost van Tonningen - Mediator - Merlijn Groep

Rost van Tonningen | de heer drs E. Rost van Tonningen (Ebbe)

Ebbe Rost van Tonningen studeerde economie en sociologie in Rotterdam. Hij  is als zelfstandig gevestigd interim-directeur al ruim 20 jaar gespecialiseerd in leiding geven aan een zeer grote variëteit van veranderingsprocessen en transities. Hij is naast interim-bestuurder, ook projectleider, adviseur, managementtrainer en mediator. De laatste jaren heeft hij zich toegelegd op bestuurlijke mediation, met name...

Lees verder

Download de brochure

Misschien is dit ook interessant voor u?