Vervolg op de basisopleiding + MfN Registratieblok: Theorie & Assessment

DVD Assessment: opnamedag

1-daagse

x
 • DD dash MM dash YYYY
 • Bedrijfsinformatie

 • Factuurinformatie

 • Overige informatie

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bij deze DVD – assessment training en opname sessie wordt u begeleid door twee ervaren trainer-acteurs met jarenlange ervaring in het afnemen van assessments en het verzorgen van rollenspelen in trainingen voor mediators. Zij oefenen met u en nemen daarna samen met u de DVD op. Zie de site van de verantwoordelijke organisatie Intop: www.mediationtoets.nl

Let op!

 1. Als oud Merlijn-cursist ontvangt u 10% korting en de training gaat gegarandeerd door!
 2. Bent u geen oud- cursist van Merlijn inzake de Basisopleiding tot Mediator, maar heeft u wel interesse in de DVD- assessment: opnamedag? Graag overleggen we met u wat het beste stappenplan voor u is. 

Veiligheid staat voorop

Bij al onze trainingen nemen wij o.a. 1,5 meter afstand tot elkaar en de algemene hygiënerichtlijn van de RIVM in acht.  Lees meer. 

1-daagse DVD opnamedag wordt onder meer gevolgd door:

 • mediators die zich willen laten registreren als MfN mediator en die de voorkeur geven aan een DVD assessment
 • Zou u graag precies willen weten wat deze training aan uw professionele performance en kennis toevoegt? Neemt u dan contact op met de backoffice die u naar uw wens doorverbindt met de trainer of u matcht met een oud-deelnemer in dezelfde beroepsgroep.

Te behalen resultaten

 1. U kijkt terug op een leerzame training waarin u hebt geoefend in een mediation rollenspel met ervaren mediation assessment acteurs.
 2. Er is een DVD opname gemaakt waarin u in een rollenspel als mediator optreedt. U heeft realistisch tegenspel gekregen dat u volop kansen heeft geboden uw mediation vaardigheden te laten zien.
 3. U heeft op beide bovenstaande situaties gerichte en heldere feedback gekregen van de trainer-acteurs, gerelateerd aan het assessment en uw toekomstige praktijk als mediator.
 4. U beslist uiteindelijk zelf of u de video wilt insturen ter beoordeling.

Wilt u deelnemen?

Data & Locaties

Voor data & Incompany kunt u contact opnemen met het secretariaat:
info@merlijngroep.nl
073 532 3582

Docenten

Haan | mevrouw M. de Haan (Mariet)

Mariët de Haan is 20 jaar actief als communicatie trainer, trainingsacteur en coach. Haar manier van werken is resultaat gericht, laagdrempelig en energiek. Ze is in staat om in korte tijd een veilige leeromgeving te creëren. Vanuit veiligheid ontstaat er ruimte tot groei. Binnen haar trainingen vindt ze het belangrijk eerlijk en transparant te zijn....

Lees verder

Gebbink | mevrouw L. Gebbink (Leonie)

Leonie Gebbink is een ervaren trainer en (team-) coach en trainingsactrice. Zij is gespecialiseerd in ervarend leren, persoonlijke effectiviteit en teamontwikkeling. Als begeleider werkt zij nuchter, oplossingsgericht, en komt snel tot de kern. Zij zoekt diepgang in een training en hanteert daarbij een lichte toon. Het liefst steekt Leonie op mild confronterende wijze mensen aan...

Lees verder

Mark Veermans - arbeidsmediator, familiemediator, flitsbemiddelaar, gespreksbegeleider, moderator, neutraal voorzitter, teammediator - Partner Merlijn Groep

Veermans | de heer M.R. Veermans (Mark)

Mark Veermans is specialist op het gebied van ervarend en ontdekkend leren. Sinds 1995 faciliteert hij als zelfstandig ondernemer tal van organisaties in leerprocessen op individueel, team- en teamoverstijgend niveau. Als teamcoach is hij moderator van veranderprocessen. Als trainer verzorgt hij trainingen op specifieke gebieden zoals mediation, conflicthantering en leiderschap. Als mediator houdt hij zich...

Lees verder

Download de brochure

DVD Assessment: opnamedag

Deze training scoort een 8.7 / 10 op basis van 3 beoordelingen
DVD Assessment: Opnamedag

Ik werd goed opgevangen en kon in vertrouwen de mediation doen.

Ronald, Sint-Michielsgestel
DVD Assessment: Opnamedag

ik heb een “echte” mediation sessie kunnen doen met openingsfase en exploratie. het was even slikken dat het resultaat (de video opname) nog niet voldoende sterk was om in te sturen, maar hij levert zeker voldoende leerpunten op om het volgende keer beter te kunnen doen.

Han, Haarlem
DVD Assessment: Opnamedag

De professionaliteit van de acteurs en de opname waren heel goed! De invulling van de opnamedag is voor mij minder geslaagd. Ik had het idee dat ik door het ‘acclimatiseren’ aan het begin door dmv het oefenen met ondermeer de openingsfase, een gedeelte van mijn energie en scherpte al kwijt was. Voor mij zou het meteen starten met de opname beter zijn geweest.

Edwin, Ulestraten

Misschien is dit ook interessant voor u?