U zoekt een mediator?

Wij begrijpen dat u spoedig een oplossing voor uw probleem wilt en dat is precies wat wij u kunnen bieden. Naast bemiddelingsvaardigheden beschikken onze mediators daarom ook over ruime praktijkervaring in het vakgebied en de nodige specifieke juridische kennis over het type conflict om zelfstandig binnen de wettelijke kaders een oplossing voor u te vinden. Als u klikt op de voor u van belang zijnde provincie, vindt u onmiddellijk gerichte informatie over mediators bij u in de buurt.

Online Mediation

Wanneer de afstanden te groot zijn, of bij een pandemie, is online mediation een adequaat middel bij een conflict of een onderhandelingsvraagstuk dat snel opgelost moet worden. In een beveiligde en afgeschermde omgeving gaan conflictpartners, onder begeleiding van een mediator, in gesprek. Dit kan alle soorten van mediation betreffen. De Merlijn Groep biedt alle mediationvormen online aan.

Landelijke dekking top mediators! Wij helpen u graag verder!

Mediation is een vorm van bemiddeling in conflicten, waarbij een neutrale bemiddelingsdeskundige, de mediator, de communicatie en onderhandelingen tussen twee of meer partijen begeleidt om vanuit hun werkelijke belangen tot een optimale oplossing te komen.

Klik op een van de onderstaande afbeeldingen voor meer informatie over mediation

Klik op onderstaande afbeelding voor de flyer van de 7 mediation specialismemmz17