Over Merlijn

trainingen, opleidingen, cursussen  / advies en praktische ondersteuning op het gebied van:

Binnen de groep onderscheiden zich inmiddels:

Merlijn Groep heeft haar basis in de advocatuur en heeft zich ontwikkeld tot de multidisciplinaire organisatie van nu, waarin in feite alles draait om professionele communicatie en conflicthantering zowel op zakelijk als op persoonlijk niveau.

Bij al onze activiteiten gaan wij uit van de kracht en de creativiteit, zichtbaar of nog sluimerend, die bij onze klanten aanwezig is.

Wij helpen onze klanten de specifieke aspecten van hun eigen kracht te ontdekken, te ontwikkelen en te leren toepassen voor zichzelf en hun organisatie.

 Wie is Merlijn?

In al onze diensten zijn we doelgericht. In onze trainingen bieden wij bijvoorbeeld steeds mogelijkheden om verkregen inzichten en vaardigheden te oefenen, en te toetsen aan de praktijk. We hebben ervaren dat we resultaten bereiken vanuit een eerlijke dialoog waarbij humor en helderheid ons helpen om scherp te blijven en om de oefensituaties te kunnen vertalen naar de dagelijkse werkelijkheid.

Klantbehoefte analyses, evaluatie, research en innovatie  zijn, naast de kwaliteit van onze professionals, de instrumenten waarmee wij al 25 jaar het vertrouwen van onze klanten winnen.

De klant in beeld

Die instelling heeft alles te maken met de keuze voor onze naam Merlijn, de raadgever van de legendarische Koning Arthur en zijn Ronde Tafel-ridders.

Merlijn leefde zijn leven van achteren naar voren, ‘terug in de tijd’, zodat hij over ervaringen en wijsheid uit de toekomst kon beschikken. Merlijn wendde deze kracht niet aan om anderen op de vingers te tikken en even te vertellen hoe het moest. Nee, hij reikte suggesties aan waarmee eenieder de eigen wijsheid beter kon gebruiken. Op die bijzondere manier was de raadgever Merlijn een meester in communicatie.

En dat is ook de ambitie van Merlijn Groep:

Onderscheidende kwaliteit leveren  met meetbare excellente resultaten.

 

Learn to Grow - Merlijn Groep

Volg Merlijn Groep op social media:

facebook linkedin logo twitter

Lees meer over partner worden van: