Rechtsgebied

Strafrecht

1-daagse

x
 • DD dash MM dash YYYY
 • Bedrijfsinformatie

 • Factuurinformatie

 • Overige informatie

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Het gaat om een interactieve bespreking van recente jurisprudentie. Vanzelfsprekend kunt u ook uw eigen praktijkvragen inbrengen. De inleiders zijn mensen die de advocatuur van haver tot gort kennen. Ze zijn advocaat of zijn het geweest en hebben later in hun carrière gekozen voor een ander juridische professie. Ze hebben bewezen didactische kwaliteiten alsmede inhoudelijke juridische deskundigheid op het niveau dat Servicehuis Advocatuur van haar docenten en trainers vereist. Het gaat hen om een ding: hun toehoorders elk PO-uur blijven boeien tot in de toppen van hun vingers! U dwaalt niet af; u betreurt niet de afwezigheid van het kantoor en u schrijft zich in gedachten al in voor de volgende bijeenkomst over een half jaar.

Opleidingspunten

Merlijn is als onderwijs- en trainingsinstituut geaccrediteerd door de Nederlandse Orde van Advocaten (NOVA) en Beroepsorganisatie Bedrijfsjuridisch adviseurs (NEVOA).

Permanente Educatie NOVA / NEVOA

Deze training levert u de volgende punten op: 3 PO kennis punten.

Studiebelasting

Bij deze 1-daagse opleidingen is er geen sprake van bijkomende studiebelasting.

Strafrecht wordt onder meer gevolgd door:

 • Zou u graag precies willen weten wat deze training aan uw professionele performance en kennis toevoegt? Neemt u dan contact op met de backoffice die u naar uw wens doorverbindt met de trainer of u matcht met een oud-deelnemer in dezelfde beroepsgroep.

Te behalen resultaten

 1. U bent helemaal bij w.b. de meest recente jurisprudentie;
 2. Uw eigen praktijkvragen zijn aan de orde gekomen en u heeft tips gekregen;
 3. U heeft regionale collega’s ontmoet en kunnen netwerken;
 4. Het trainingsniveau ligt op HBO+ werk- en denkniveau of door ervaring verkregen.

Wilt u deelnemen?

Data & Locaties

Geen trainingen gevonden
´t Raadhuis nabij 's-Hertogenbosch (NB)Dorpstraat 7 Nuland
Locatie: ´t Raadhuis nabij 's-Hertogenbosch (NB)
Voor data & Incompany kunt u contact opnemen met het secretariaat:
info@merlijngroep.nl
073 532 3582
 • Kosten: € 117
 • BTW: nihil
Let op: deze trainingen verzorgen wij alleen incompany / op verzoek. Opzet van de middag: De cursus zal zeer praktijkgericht zijn, waarbij handvatten zullen worden geboden om bijvoorbeeld de recente jurisprudentie van het Europees Hof voor de Rechten van de Mens en de Hoge Raad te gebruiken binnen de eigen praktijk, zodat verzoeken kunnen worden gedaan, schendingen kunnen worden gesignaleerd en verweren kunnen worden gevoerd. Daarnaast zal de nadruk liggen op de ontwikkelingen die zich tijdens een zitting kunnen voordoen, zoals een wraking, een onjuiste betekening van de dagvaarding, een nieuwe samenstelling van de rechters en de gewijzigde tenlastelegging. Het gaat om een interactieve bespreking van recente jurisprudentie. Vanzelfsprekend kunt u ook uw eigen praktijkvragen inbrengen.

Te behalen punten

3 PO NOVA
3 PO NEVOA

Docenten

Dick Bonenkamp - Merlijn Groep

Bonenkamp | de heer mr. drs. H.J. Bonenkamp (Dick)

Mr. drs. H.J. Bonenkamp (Dick) is oprichter van de Merlijn Groep en directeur van Merlijn Advies Groep. Hij studeerde rechten, taalpsychologie en filosofie en volgde nadien tal van opleidingen als advocaat, mediator, (conflict)coach, vertrouwenspersoon en adviseur. Drive en ervaring Zijn drive ligt in het verbinden van mensen en het creëren en verbeteren van samenwerkingsverbanden. Dick...

Lees verder

Download de brochure

Misschien is dit ook interessant voor u?